مهاجرت

استان کبک و گواهینامه رانندگی (قسمت اول)

يکي از مدارک شناسايي معتبر در کانادا، گواهينامه رانندگي مي باشد که مي توان در صورت نياز به تایید هویت، آن را به هر ارگانی ارائه داد؛ همچنين با توجه به درج آدرس دارنده گواهينامه، مي توان از آن به عنوان گواهي محل سکونت نیز استفاده نمود.

مهاجران ايراني مي توانند به مدت 6 ماه از زمان ورود به استان کبک، با گواهينامه ايراني خود رانندگي كنند؛ به شرط اينکه شرایط زیر برقرار باشد:
•    گواهينامه رانندگی ايراني فرد اعتبار داشته باشد.  
•    بيشتر از يک سال از زمان اخذ گواهينامه رانندگی در ايران گذشته باشد. (افرادي که کمتر از يک سال سابقه رانندگي در ايران داشته باشند، بايد مجددا کلاس های آموزش رانندگي (تئوري و عملي) را در کبک بگذرانند)
توجه داشته باشید، گواهينامه رانندگی ایرانی باید توسط يك مترجم رسمي در كبك ترجمه و تاييد شود.
لازم به ذکر است، قوانين راهنمايي و رانندگي در کبک و اعمال قانون در مورد آن در مقايسه با ايران بسيار متفاوت است. بنابراین، پيشنهاد مي کنيم قبل از رانندگي با اتومبيل، حتما با قوانين راهنمايي و رانندگي کبک آشنايي کامل پيدا کنيد، در غير اين صورت جريمه های سختي منتظر شما خواهد بود.
بدیهی بوده، در کانادا مانند تمام کشورها، با توجه به نوع وسيله نقليه (تاکسي، سواری، اتوبوس و ...) انواع متفاوتي از گواهينامه رانندگی وجود دارد که قوانين دريافت آنها نيز متفاوت است. در اين مقاله 2 قسمتی، به بررسي مراحل اخذ گواهينامه رانندگی ماشين هاي شخصي سواری در استان کبک که با class 5 شناخته مي شود، مي پردازيم.
براي گرفتن گواهينامه رانندگي کانادايي در استان کبک، بايد مراحل زير طی شود:
مرحله اول: تماس با اداره راهنمایی و رانندگي کبک، جهت گرفتن وقت براي ارائه مدارک و باز کردن پرونده  
مرحله دوم: ترجمه گواهينامه رانندگی ايرانی و شناسنامه متقاضي (ترجمه ها باید توسط مترجمین رسمی کبک تایید شوند، حتی اگر در ایران ترجمه شده باشند)
مرحله سوم: جمع آوري مدارک لازم جهت ارائه. این مدارک عبارتند از:
•    پاسپورت
•    کارت اقامت دائم یا موقت
•    برگه لندینگ
•    CSQ
نكته مهم
ایرانیانی که از خارج کانادا به کبک مهاجرت می کنند، بايد نهايتا ظرف مدت 3 ماه از ورود، براي تشكيل پرونده اقدام نمایند؛ در صورتي كه اين زمان از دست برود، متقاضی ملزم به پرداخت هزينه های شركت در كلاس می شود. ولي اگر در طي يک سال اول ورود، پرونده خود را باز کنيد و امتحان تئوري آيين نامه را هم بگذرانيد، فقط مجبور به پرداخت هزينه آموزش عملی خواهيد بود.
در قسمت دوم این مقاله، با آزمون تئوری و عملی گواهینامه رانندگی در کبک آشنا می شویم.

+ نوشته شده در  سه شنبه یازدهم شهریور 1393ساعت 11:15  توسط سارا  | 

استان کبک و کارت بیمه سلامت

کارت بیمه سلامت (Health Insurance Card) که در استان کبک بیشتر به لفظ Carte D′assurance Maladie نام برده می شود، جزئی از بیمه درمانی رایگان کشور کانادا است که در استان های مختلف کانادا با تغییرات خاصی ارائه می شود.

دارندگان این کارت می توانند با مراجعه به مراکز درمانی كشور كانادا، از خدمات رایگان پزشکی بهره مند گردند. البته توجه داشته باشید که دندانپزشکی و موارد زیبایی شامل خدمات این بیمه نمی شود.
تازه واردین به استان کبک، برای دریافت این کارت یا باید به اداره بیمه درمانی (Regie D′assurance Maladie) شهر خود مراجعه حضوری داشته باشند و یا با پرکردن فرم ها و ارسال مدارک لازم، از طریق پست اقدام نمایند.
مهاجرانی که از خارج کشور به کبک آمده اند، باید مدارک زیر را ارائه نمایند:
•    کارت اقامت دائم
•    CSQ
•    ویزای ورود
علاوه بر موارد مذکور، مدارک دیگری مانند قرارداد خانه یا صورت حساب اداره برق یا تلفن که به نام اشخاص صادر شده باشد و نشان دهنده اقامت افراد در این استان باشد، مورد نیاز خواهد بود.
مهاجرانی که از داخل کشور به کبک آمده اند، باید مدارک زیر را ارائه نمایند:
•    گواهی تولد در خاک کانادا
•    پاسپورت کانادایی
به طور کلی برای افرادی که از خارج کشور وارد کبک شده اند، یک دوره انتظار 3 ماهه برای دریافت این کارت وجود دارد.
تازه واردین می توانند در این 3 ماه از بیمه های درمانی خصوصی و بین المللی استفاده نمایند و یا اینکه امیدوار باشند، در این 3 ماه دچار مشکلات جسمانی جدی نمی شوند.
لازم به ذکر است، در طول زمان انتظار برای صدور کارت، در برخی مواقع بعضی از خدمات پزشکی مانند خدمات مربوط به بارداری و یا تولد نوزاد و همچنین بیماری های عفونی خاص که بر سلامت عمومی تاثیر دارد، تحت پوشش قرار می گیرند.
افرادی که قصد خروج از استان کبک را دارند، باید توجه داشته باشند که برای استفاده از خدمات این کارت می بایستی نیمی از سال در استان کبک حضور داشته باشند و در صورت غیبت بیش از 183 روز، پوشش خدمات درمانی استان کبک را از دست خواهند داد.


برگرفته از وب سایت رسمی استان کبک

+ نوشته شده در  دوشنبه دهم شهریور 1393ساعت 10:5  توسط سارا  | 

بازگشایی برنامه مهاجرتي سرمایه گذاری کبک

بنا بر اعلام مقامات استانی کبک، برنامه سرمایه گذاری این استان (Investor program) که قرار بود از ۸ سپتامبر ۲۰۱۴ شروع به اخذ پرونده نماید، فعلا آماده پذیرش پرونده نیست.

در این اطلاعیه آمده است که اين برنامه، از تاريخ 5 تا 30 ژانويه سال 2015 دوباره بازگشايي شده و پرونده جديد اخذ مي كند.
از گوشه و کنار این طور به گوش می رسد که دلیل این تاخیر، عدم آمادگی بخش تجاری اداره مهاجرت کبک بوده است.
در نتیجه، بسیاری از متقاضیان علاقمند به شرکت در این برنامه مهاجرتی که نتوانسته بودند خود را برای تاریخ 8 سپتامبر آماده کنند، حال این فرصت را خواهند داشت تا مدارک کافی را برای ارائه به دولت کبک آماده کنند.


برگرفته از وب سایت اداره مهاجرت کبک

+ نوشته شده در  دوشنبه دهم شهریور 1393ساعت 10:5  توسط سارا  | 

خرید آپارتمان به قصد سرمایه گذاری

براساس آماری که اخیرا از سوی Canada Mortgage and Housing Corporation منتشر شده است، تقریبا از هر 5 نفر مالک آپارتمان در کانادا، یک نفر واحد آپارتمان دومی را به قصد سرمایه گذاری خریداری کرده است.

نظرسنجی انجام گرفته با مالکان آپارتمان در کانادا در سال 2013 نشان می دهد، 17.1 درصد مالکان به جز واحدی که در آن سکونت دارند، دست کم یک واحد دیگر را به قصد سرمایه گذاری خریداری کرده اند.
این نظرسنجی که بین تقریبا 42 هزار مالک آپارتمان در ماه های آگوست و سپتامبر سال 2013 انجام گرفته است، دارای نتایج جالب توجه دیگری نیز می باشد که از مهم ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
•    حدود دو سوم سرمایه گذاران، واحدی را که آخر از همه خریداری کرده بودند، اجاره داده اند.
•    11.9 درصد افراد اشاره کرده اند که آخرین واحد را صرفا به قصد فروش به قیمت بالاتر خریداری کرده اند و پس از گذشت حداقل 14 ماه آن را در معرض فروش قرار خواهند داد.
•    58 درصد افراد هم آخرین واحد را به همین منظور خریداری کرده اند، با این تفاوت که دست کم 5 سال دیگر دست به فروش آن خواهند زد.
این نظرسنجی، مالکان خارجی که در ونکوور و تورنتو زندگی نمی کردند و صرفا برای سرمایه گذاری ملک خریده بودند را شامل نمی شود.
برگرفته از وب سایت "شرکت وام و مسکن کانادا"

+ نوشته شده در  یکشنبه نهم شهریور 1393ساعت 18:10  توسط سارا  | 

1891 پرونده از ظرفیت برنامه مهاجرتی نیروهای متخصص فدرال كانادا پر شد

بنا بر آخرین اعلام اداره مهاجرت و شهروندی كانادا در تاريخ 25 آگوست 2014، 1891 پرونده از اول می سال 2014 در برنامه مهاجرتی نیروهای متخصص فدرال به ثبت رسیده است.

پیش از این اعلام شده بود، كانادا برای این برنامه مهاجرتی سقف تعیین كرده است، كه تعداد 25 هزار پرونده در كل و تعداد 1000 پرونده در هر عنوان شغلی می باشد.
با توجه به جدول زیر كه تعداد پرونده های ثبت شده را در هر عنوان شغلی نشان می دهد، متوجه می شویم، در عناوین شغلی زیر بیشترین تقاضا به ثبت رسیده است:
•    تحلیل گران حوزه های مالی و سرمایه گذاری
•    مهندسین نرم افزار
•     برنامه نویسان کامپیوتر و متخصصان رسانه های ارتباطی
•    مهندسين عمران
•    مهندسين مكانيك
•    تحلیل گران و مشاوران سیستم های اطلاعاتی
•    تکنسین های شبکه های کامپیوتر
•    فیزیوتراپیست ها
•    پرستاران بیمارستانی و آسایشگاهی
•    مهندسین الکترونیک
•    مشاغل حرفه ای در حوزه تبلیغات، بازاریابی و روابط عمومی
•    دست اندرکاران امور مالی
•    حسابداران و حسابرسان مالی
•    مدیران مالی

1891p

برنامه مهاجرتی نیروهای متخصص فدرال کانادا

+ نوشته شده در  یکشنبه نهم شهریور 1393ساعت 18:10  توسط سارا  | 

افزایش حقوق افراد کم درآمد در ایالت "نیو سات ولز" کشور استرالیا

بر طبق اعلام مقامات استرالیایی، افراد کم درآمد در ایالت "نیو سات ولز" استرالیا، با رشد 4 درصدی در حقوق خود رو به رو خواهند شد.

"اتحادیه نیو سات ولز" اعلام کرده است: "کمیسیون ارتباطات صنعتی "نیو سات ولز"، تصمیم گرفته است، حقوق افرادی با حداقل درآمد 550 دلار در هفته را افزایش دهد."
معاون قائم مقام "اتحادیه نیو سات ولز"، "مت تیستلت ویت"، اعلام کرد: "این قانون بر حقوق 250 هزار کارگر تاثیر خواهد داشت."
این معاون همچنین می افزاید: "این اتحادیه دائما راه را برای افزایش حقوق کارگران باز می کند."
بسیاری از افرادی که از این افزایش حقوق بهره مند می شوند، جوانانی می باشند که اولین کار خود را شروع کرده اند.
مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

+ نوشته شده در  شنبه هشتم شهریور 1393ساعت 10:7  توسط سارا  | 

ظرفیت 3 برنامه مهاجرتی استانی کبک تکمیل شد

در تاريخ 11 آگوست سال 2014، مقامات استانی کبک اعلام کردند، ظرفیت پذیرش تعیین شده برای 3 برنامه مهاجرتی زیر در سال 2014 تکمیل شده است:

•    برنامه مهاجرتی نیروهای متخصص کبک
•    برنامه مهاجرتی کارآفرینی کبک
•    برنامه مهاجرتی خوداشتغالی کبک
بدین ترتیب، در حال حاضر تنها برنامه مهاجرتی استانی کبک در سال 2014، برنامه سرمایه گذاری می باشد که با ظرفیت ۱۷۵۰ پرونده از تاریخ نهم تا نوزدهم سپتامبر ۲۰۱۴ باز خواهد بود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
اصل خبر

+ نوشته شده در  پنجشنبه ششم شهریور 1393ساعت 9:59  توسط سارا  | 

آیا می توانیم خودروی شخصی و حیوانات خانگی خود را به کانادا ببریم؟

بسیاری از تازه واردین به کانادا، علاوه بر این که خواهان این می باشند اموال و دارایی های خود را وارد کانادا کنند، می خواهند خودروی شخصی و حیوانات خانگی خود را نیز به کشور جدید خود، یعنی کانادا منتقل کنند.

اما آیا این کار شدنی است؟ چگونه؟
خودروی شخصی
زمانی می توانید خودروی شخصی خود را وارد کانادا کنید که خودروی شما مطابق با استانداردهای کانادا باشد. بنابراین قبل از هر اقدامی، باید بررسی کنید که آیا خودروی شما در فهرست خودروهای مورد پذیرش کشور کانادا می باشد یا خیر؟ این فهرست توسط سازمان حمل و نقل کانادا منتشر می شود.
افرادی که می خواهند خودروی خود را از کشور آمریکا وارد کانادا کنند، در مرز، باید به ماموران گمرک ایالات متحده اطلاع دهند که قصد دارند، خودروی خود را به طور دائم از ایالات متحده خارج نمایند. ماموران گمرک نیز توصیه می کنند که مستقیما با بخش عبور مرزی تماس گرفته شود تا مشخص شود به چه مدارکی نیاز است و چه ساعاتی می توان این کار را انجام داد.
لازم به ذکر بوده، تمام خودروهای وارداتی به کشور کانادا، باید توسط "نمایندگی استانی اعطای مجوز خودرو"، ثبت و بیمه شوند.
حیوانات خانگی   
زمانی می توانید حیوانات خانگی خود را به کانادا بیاورید، که مطابق با شرایط لازم جهت ورود به کانادا باشند.
برای برخی از حیوانات خانگی، ممکن است نیاز به کسب اجازه برای ورود باشد؛ بنابراین بایستی قبل از این که حیوان خانگی خود را وارد کانادا می کنید، درخواست پذیرش برای ورود حیوان خانگی خود را بدهید.
همچنین، نمایندگی خدمات مرزی کانادا (CBSA) و نمایندگی نظارت بر غذا در کانادا (CFIA) ممکن است بخواهند حیوان خانگی شما را معاینه کنند؛ به همین خاطر ممکن است هزینه ای بابت معاینه پرداخت کنید.
برگرفته از وب سایت اداره مهاجرت کانادا

+ نوشته شده در  چهارشنبه پنجم شهریور 1393ساعت 10:11  توسط سارا  | 

آینده کاری متخصصان جوان در کانادا

همیشه گفته می شود: "بهتر است رشته دانشگاهی خود را با توجه به علاقه انتخاب کنید." به هر حال وقتی تخصص خود را دوست نداشته ‌باشید، احساس رضایت مندی‌ از زندگی‌ کم می شود.

با این حال، نمی ‌توان جنبه مالی و آینده کاری را در انتخاب رشته بی تاثیر دانست.
برای بسیاری که قصد ادامه تحصیل در کانادا را دارند، این سوال مطرح می شود: اگر بخواهیم با توجه به احتمال بیکاری و میزان درآمد سالانه فارغ ‌التحصیلان، رشته‌ ای را در دانشگاه انتخاب کنیم، کدام رشته ‌ها اوضاع بهتری در کانادا دارند؟
روزنامه "هافینگتن ‌پست" اخیرا نتایج 2 تحقیق مرتبط را منتشر کرده و نتیجه ‌گیری را به خواننده واگذار کرده است.
گزارش اول، حاصل تحقیق Workopolis می باشد.
این تحقيق، ۷ میلیون رزومه کاری ارسال شده برای وب‌ سایت Workopolis را مورد بررسی قرار داده و متوجه شده است، اوضاع فارغ ‌التحصیلان رشته پرستاری از بقیه رشته های تحصیلی در کانادا بهتر است.
بر این اساس، ۹۷ درصد از کسانی که رشته پرستاری خوانده‌اند (چه لیسانس، چه فوق ‌لیسانس و چه دکتری) در شغل مرتبط با تحصیلاتشان مشغول به کار می باشند.
رشته ‌های دیگری که بالاترین میزان استخدام را داشته ‌اند، داروسازی (۹۴ درصد)، علوم کامپیوتر (۹۱ درصد)، مهندسی (۹۰ درصد) و منابع انسانی (۸۸ درصد) بوده ‌اند.
همان‌طور که مشاهده می کنید، اوضاع رشته‌ های مرتبط با پزشکی از بقیه بهتر است؛ اما براساس اطلاعات اداره آمار کانادا، که توسط Workopolis بررسی شده است، بالاترین درآمد را فارغ ‌التحصیلان رشته‌ های مهندسی داشته ‌اند.
بنا بر این گزارش، میانگین حقوق فارغ ‌التحصیلان رشته‌ های مهندسی در سال اول ۷۶ هزار دلار است، بعد رشته‌ های مرتبط با پزشکی و خدمات درمانی (۶۹ هزار دلار)، بعد رشته کامپیوتر (۶۸ هزار دلار) و بالاخره فارغ ‌التحصیلان رشته‌ های ریاضی و حقوق با 67 هزار دلار.
اما بهتر است فقط به گزارش Workopolis اکتفا نکنیم.
تحقیق معتبر دیگری در این حوزه انجام شده است که در سال ۲۰۱3 توسط "شورای دانشگاه ‌های انتاریو" انتشار یافته و 3 مسئله را مورد توجه قرار داده است:
•    احتمال بیکار ماندن پس از فارغ ‌التحصیلی
•    درآمد فارغ ‌التحصیل، 6 ماه بعد از اتمام دانشگاه
•    درآمد فارغ‌ التحصیل 2 سال بعد از اتمام دانشگاه
با وجود معتبر بودن هر 2 تحقیق مذكور، تفاوت هایی در 2 تحقیق وجود دارد که توضیح در مورد دلایل آن، در این مقاله نمی گنجد.
میانگین درآمد سالانه فارغ‌ التحصیلانی که کار تمام ‌وقت در کانادا دارند، به شرح زیر می باشد:
(گزارش سال 2013 "شورای دانشگاه‌ های انتاریو")

expert-ca-1

برگرفته از روزنامه "هافینگتن ‌پست"

+ نوشته شده در  چهارشنبه پنجم شهریور 1393ساعت 10:11  توسط سارا  | 

در اولین ورود به کانادا چه مدارکی همراه خود داشته باشیم؟

افرادی که به تازگی اقامت کانادا را کسب کرده اند، در اولین ورود خود به کانادا باید مدارکی را با خود به این کشور ببرند، تا در صورن نیاز به این مدارک به آنها دسترسی داشته باشند.

اما این مدارک کدامند؟
نکته: تمامی مدارکی که در ادامه به آنها اشاره می شود، برای هر فرد به صورت جداگانه باید تهیه شود.
•    پاسپورت معتبر
•    برگه تاییدیه اقامت دائم (CPR)
•    ویزا
•    شناسنامه (گواهی تولد)
•    گواهی ازدواج یا طلاق
•    مدارک تحصیلی تمامی مقاطع (مدرک به همراه ریزنمرات)
•    گواهینامه های دوره های فنی و حرفه ای یا تجاری
•    سوابق واکسیناسیون، برای کودکان زیر 16 سال (اين سوابق در زمان ثبت نام در مدرسه مورد نیاز مي باشند)
•    گواهینامه رانندگی که حداقل تا 6 ماه در کانادا اعتبار داشته باشد. (لازم است قبل از ترک کشور، برای تهیه گواهینامه بین المللی اقدام کنید. در صورتی که سابقه رانندگی ایمن و بی خطري را دارید، از شرکت بیمه خود بخواهید تا با دادن یک گواهی، این وضعیت بدون سوءسابقه شما را تصدیق کند. این مدرک می تواند به کاهش هزینه ها در حق بیمه خودرو شما در آینده کمک کند.)
•    سوابق پزشکی (عکس های رادیولوژی، نتایج آزمایشات، آلرژی های شناخته شده و در صورت امکان سابقه اخیر مصرف دارو)
•    سوابق دندانپزشکی
•    توصیه نامه از شرکت هایی که برای آنها به صورت رسمی و یا داوطلبانه کار می کردید.
•    2 نسخه از لیست کالاهایی که وارد کشور کانادا می کنید (چه در اولين ورود و چه در آينده) که شامل اطلاعاتی چون شرح کامل، شماره سریال، ساخت و مدل آنها باشد. (در رابطه با جواهر و اموال به ارث رسیده، ممکن است لازم شود عکس آنها را نیز ضمیمه کنید. در صورت داشتن رسید و فاکتور برای اقلام گران قیمت و باارزش، آنها را نیز ضمیمه لیست خود کنید.)
•    اطلاعات تماسی اقوام و دوستان نزدیک در ایران (تلفن و آدرس پستي)
همان طور که مشاهده می کنید، تهیه این مدارک قبل از ترک کشور، به مراتب آسان تر خواهد بود تا اینکه بعد از خروج و از طریق وابستگان بخواهید این کار را انجام دهید.
نکته آخر و مهم
بهتر است، اصل مدارک مزبور را نزد خود و یک کپی از آنها را نزد همراه خود داشته باشید، تا در صورت وقوع هر اتفاق، بتوانيد از کپی این مدارک برای اقدامات آتی استفاده كنيد.

+ نوشته شده در  دوشنبه سوم شهریور 1393ساعت 10:19  توسط سارا  | 

مطالب قدیمی‌تر