مهاجرت

مرخصی کاری در استرالیا

در کشور استرالیا، چند نوع مرخصی کاری برای کارمندان و کارگران در نظر گرفته شده است. بنا به اعلام وزارت کار استرالیا، کارمندان می توانند از این مرخصی های پیش بینی شده بهره ببرند و کارفرمایان حق ندارند آنها را از این حق محروم نمایند.

افرادی که در کشور استرالیا مشغول به فعالیت و کار می باشند، باید با انواع مرخصی های کاری در این کشور آشنا باشند تا بتوانند در مواقع نیاز از آنها استفاده نمایند. در ادامه با آنها آشنا می شویم.
•    مرخصی سالیانه: تمام کارگران و کارمندان، چه پاره وقت و چه تمام وقت، (به استثنای کارگران و کارمندان غیر رسمی) می توانند از 4 هفته مرخصی با حقوق در سال بهره مند شوند. به عنوان مثال، افرادی که در هفته 20 ساعت کار می کنند، در سال 80 ساعت مرخصی با حقوق خواهند داشت. کار شیفتی در استرالیا مزایای زیادی دارد؛ از جمله اینکه کارگران از 5 هفته مرخصی با حقوق در سال برخوردار خواهند شد.
•    مرخصی بیماری: هر کارگر و کارمند بسته به نوع قراردادش با شرکت، بین 8 تا 10 روز در سال، حق مرخصی با حقوق به دلیل بیماری خود یا بستگان نزدیکش دارد.
•    مرخصی هم دردی: هر شخص در سال حداکثر 2 روز مرخصی با حقوق، در اثر بروز بیماری روحی یا فوت بستگان نزدیک دارد.
•    تعطیلات رسمی: تمام کارگران و کارمندان در تعطیلات رسمی، تعطیل هستند. البته این تعطیلات در ایالت های مختلف می تواند متقاوت باشد. 6 اکتبر به مناسبت روز کارگر در تمام ایالت ها تعطیل است.
•    مرخصی تولد نوزاد: در موارد زیر هر کارگر یا کارمند می تواند از این مرخصی استفاده نماید:
    کارگر یا کارمند، صاحب فرزند شود.
    کارگر یا کارمند، فرزندی زیر 16 سال را به فرزند خواندگی بپذیرد.
کارگر یا کارمند تا 12 ماه حق استفاده مرخصی بدون حقوق از این نوع را دارد. البته کارگران یا کارمندان غیر رسمی باید حداقل تا 12 ماه مستمر برای کارفرما کار کرده باشند تا حق استفاده از این نوع مرخصی را داشته باشند.   
•    مرخصی افراد باسابقه: هر کاگر یا کارمند پس از 5 سال سابقه کار در یک شرکت، می تواند به ازای هر یک سال بیشتر از 5 سال، یک ماه پاداش دریافت نماید (مثلا 7 سال سابقه، منجر به دریافت 2 ماه پاداش می شود).
•    مرخصی بروز بلایای طبیعی: در صورت وقوع چنین حوادثی، کارگر یا کارمند می تواند از این مرخصی استفاده نماید؛ اما کارفرما ملزم به پرداخت حقوق نمی باشد.

برگرفته از وب سایت اداره کار استرالیا
مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

+ نوشته شده در  پنجشنبه نهم بهمن 1393ساعت 9:40  توسط سارا  | 

تغییرات جزئی در برنامه مهاجرتی نیروهای متخصص کبک در سال ۲۰۱۵

بنا به اعلام اداره مهاجرت کبک در دسامبر 2014، در برنامه مهاجرتی نیروهای متخصص این استان در سال 2015 تغییرات جزئی ایجاد شده است. اگرچه این تغییرات ناچیز می باشد،

اما می تواند کمک رسان بسیاری از متقاضیان مهاجرت به این استان باشد.
این تغییرات عبارتند از:
•    به مدرک دکترای متقاضی اصلی ۱۴ امتیاز داده می شود.
•    در صورتی که همسر متقاضی اصلی، مدرک فوق لیسانس یا دکتری داشته باشد، یک امتیاز اضافه در نظر گرفته می شود.
•    افرادی که پیشنهاد کار از یک کارفرما در منطقه مونترال داشته باشند، ۸ امتیاز دریافت می کنند.
لازم به ذکر بوده، برنامه مهاجرتی نیروهای متخصص استان کبک از ابتدای آوریل 2015 پرونده جدید اخذ می کند.

+ نوشته شده در  چهارشنبه هشتم بهمن 1393ساعت 10:14  توسط سارا  | 

حفظ آرامش، بعد از مهاجرت (قسمت اول)

توانایی مدیریت احساسات و حفظ آرامش در زمان فشار و استرس، رابطه مستقیمی با عملکرد ما دارد. اخیرا Talent Smart تحقیقی با بیش از یک میلیون نفر انجام داده است و گزارش کرده است که

نود درصد انسان های موفق، این مهارت را دارا می باشند که با مدیریت احساسات در زمان های استرس و اضطراب، عملکرد خوبی از خود نشان دهند.
تحقیقات اخیر نشان داده است که استرس های بیش از اندازه، سلامت جسم و ذهن فرد را به شدت تحت تاثیر قرار می دهند. به عنوان مثال، تحقیقی تحت عنوان Yale نشان می دهد که استرس های بیش از اندازه و طولانی مدت، باعث تخریب ناحیه ای از مغز می شوند که مسئول خودکنترلی فرد می باشد. نکته قابل توجه در این است که داشتن حس استرس به همراه اضطرابی که ناشی از آن است، از حس های حیاتی انسان می باشد؛ چراکه ذهن انسان به گونه ای طراحی شده است که زمانی اقدام به انجام کاری می کند که یک حداقل سطحی از استرس وجود داشته باشد. در واقع وجود یک حداقل استرس، برای به انجام رسانیدن امور به طور موفقیت آمیز لازم است؛ البته استرسی که نباید طولانی مدت و مخرب باشد. بنابراین کنترل کردن سطح استرس بسیار مهم است.
تحقیق دیگری، که توسط Elizabeth انجام گرفته است، نشان می دهد که با به وجود آمدن استرس، مغز انسان به رشد سلول های جدیدی که مسئول تقویت حافظه هستند، ترغیب می شود؛ اما زمانی این پدیده رخ می دهد که استرس به صورت دوره ای باشد. هنگامی که استرس از حالت دوره ای خارج شده و طولانی مدت شود، توانایی مغز برای توسعه سلول های جدید سرکوب می شود.
دکتر Kirby اعتقاد دارد که وقایع پراسترس دوره ای، احتمالا مغز را هوشیارتر کرده و منجر به عملکرد بهتری در انسان می شوند. در مورد حیوانات، استرس های دوره ای شامل تهدیدهای فیزیکی است که آنها در محیط زندگی خود تجربه می کنند؛ تهدیدهایی که انسان ها نیز در زمان های گذشته آن را تجربه می کردند. با تکامل مغز و پیچیده تر شدن توانایی های انسان، استقامت انسان ها در مقابل وقایع و رخدادها بیشتر شد، که این امر منجربه ایجاد استرس های طولانی مدت و مخرب شده است.
استرس های طولانی مدت علاوه بر اینکه خطر بیماری های قلبی را افزایش می دهند، عامل ایجاد افسردگی، چاقی و کاهش راندمان عملکرد نیز محسوب می شوند. اما خوشبختانه استرس یک مسئله ذهنی است و انسان این قابلیت را دارد که استرس خود را تحت کنترل قرار دهد. انسان های موفق استراتژی هایی را به کار می گیرند که بتوانند به نحوی استرس خود را کنترل کنند. این افراد علرغم اتفاقاتی که در محیط زندگیشان رخ می دهد، استرس خود را کاهش می دهند و سعی بر این دارند که استرس های دوره ای را تجربه کنند نه استرس های طولانی مدت و مخرب. در میان روش های بی شمار کنترل استرس، ده استراتژی برتر وجود دارد که انسان های موفق در مواجهه با استرس آنها را به کار می گیرند. اگرچه بعضی از این روش ها به نظر بدیهی می آیند، اما چالش واقعی زمان به کارگیری آنها، با توجه به امکانات موجود می باشد.
در قسمت دوم این مقاله با این روش ها آشنا خواهیم شد.

+ نوشته شده در  سه شنبه هفتم بهمن 1393ساعت 10:6  توسط سارا  | 

تقسیم بندی مشاغل در استرالیا

پس از مهاجرت به استرالیا، یافتن کار مناسب یکی از اولویت های اصلی مهاجرین است. بنابراین باید در زمان کاریابی به بسیاری از نکات توجه نشان داد؛ مواردی مانند: تخصص مورد نیاز استان محل سکونت، توانایی های شخصی و ...

در کنار این دسته از موارد، متقاضی کاریابی باید با قوانین کاری و مسائل مربوط به آن در کشور استرالیا آشنا باشد تا نادانسته دچار مشکلاتی نشود. قوانینی مانند تعداد ساعت کاری، نحوه و شرایط اخذ مرخصی، دسته بندی مشاغل و ...
در این مقاله به دسته بندی مشاغل براساس ساعت کاری در استرالیا می پردازیم. مطالعه این دسته بندی برای افرادی که خواهان مهاجرت به استرالیا می باشند، تاکید می شود.  
دسته بندی مشاغل براساس ساعت کاری در استرالیا عبارت است از:
•    تمام وقت: کارمند پس از عقد قرارداد با کارفرما، ملزم به 38 ساعت کار در هفته می باشد.
•    پاره وقت: کارمند پس از عقد قرارداد با کارفرما، می تواند کمتر از 38 ساعت کار کند.
•    موردی: در این دسته، هیچ گارانتی برای ادامه کار وجود ندارد و کارمند فقط 2 روز مرخصی بیماری و 2 روز مرخصی بدون حقوق دارد.
•    شیفتی: در این دسته، بسته به زمان شیفت، حقوق پرداختی متفاوت می باشد.
•    روزمزد: در این دسته، کارمند مزایایی همسان با کار تمام وقت را دارد.
•    مشروط: در این دسته، کارمند کار را به صورت قراردادی در محل انجام می دهد.


برگرفته از وب سایت اداره کار کانادا

+ نوشته شده در  یکشنبه پنجم بهمن 1393ساعت 16:56  توسط سارا  | 

اخذ اقامت کشور مجارستان

جدید‌ترین برنامه اقامتی اتحادیه اروپا از طریق مجارستان، فرصتی استثنایی به شما اعطا می ‌کند که اقامت دائم اروپا را به دست آورید و بتوانید در حوزه اتحادیه اروپا زندگی، اقامت، کار و آزادانه سفر کنید.
از سال ۲۰۱۴ مجارستان برنامه‌ ای را ارائه داده است که با سرمایه گذاری به مبلغ 300 هزار یورو در اوراق قرضه دولتی می ‌توان اقامت دائم اروپا را به دست آورد. مبلغ 300 هزار یورو بعد از ۵ سال به صورت کامل بازگردانده می ‌شود که این مسئله امنیت سرمایه گذاری را تضمین می‌ کند.
مزایای اخذ اقامت کشور مجارستان از طریق سرمایه گذاری عبارتند از :
•    امکان سفر به حوزه شینگن بدون نیاز به ویزا
•    ارزان ‌ترین سرمایه گذاری بدون ریسک در اروپا
•    پروسه نسبتا سریع
•    فقط یک سفر به مجارستان احتیاج است.
•    به حداقل مدرک تحصیلی احتیاجی نیست.
•    امکان اضافه شدن همسر و فرزندان کم تر از 18 سال به پرونده متقاضی اصلی.
•    بعد از اقامت در کشور مجارستان برای 8 سال، می توان پاسپورت مجارستانی اخذ نمود. (تبدیل اقامت به شهروندی)

نکات
•    هزینه دولتی (Application Fee) این برنامه سرمایه گذاری، 60 هزار یورو می باشد.
•    متقاضی باید نشان دهد، حداقل 400 هزار یورو دارایی خالص شخصی دارد.

درباره مجارستان بیشتر بدانیم!!
در سال 972 میلادی، 7 قبیله فاتح مجاری با هم متحد شدند و با تشکیل اتحادیه ای از این قبایل، "ایشتوان یکم" را در سال 1000 میلادی به عنوان اولین پادشاه مجارستان انتخاب و تاجگذاری کردند. این کشور دارای قدمتی 1100 ساله می باشد.
کشور مجارستان در قلب قاره اروپا، از سمت شمال با کشور اسلوواکی، از شمال شرق با کشور اوکراین، از غرب و شمال غرب با کشور اطریش، از سمت شرق با کشور رومانی و از سمت جنوب با کشورهای صربستان، کرواسی و اسلوونی هم مرز می باشد. پایتخت این کشور بوداپست بوده که بزرگ ترین شهر این کشور نیز محسوب می شود.
کشور مجارستان به جز بوداپست شامل 19 شهر است که مهم ترین آنها، دبرسن، میشکولتس، گیور، شوپرون، سگدوپج هستند.
تولید ناخالص این کشور حدود 200 میلیارد دلار با نرخ بیکاری 1/7 درصد و تورم 8/7 درصد است.
واحد پول رایج در مجارستان فورینت (HUF) است.
از سال 2011 یورو به عنوان پول واحد کشورهای اروپایی (شینگن) به صورت رسمی در این کشور نیز مبادله می گردد.
محصولات صادراتی این کشور عبارتند از:
مواد غذائی، غلات، مواد اولیه (بوکسیت، زغال سنگ)، ماشین آلات و تجهیزات، سوخت و الکتریسته.
این کشور از سال های 1947 تا سال 1989 تحت سلطه کمونیسم شوروی و یکی از اعضای بلوک شرق بود.
هم اکنون مجارستان عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، اتحادیه اروپا و پیمان شینگن است.
این کشور دارای دانشگاه و کالج های متعددی است که زبان تدریس اکثریت آنها زبان انگلیسی می باشد.

سوالات متداول

+ نوشته شده در  پنجشنبه دوم بهمن 1393ساعت 10:15  توسط سارا  | 

ثبت شرکت در چین

از طرق مختلفی می توان در کشور چین شرکت ثبت کرد. یکی از مرسوم ترین این روش ها FIPE نام دارد که طرفداران بسیاری دارد. در این روش حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای ثبت شرکت تعیین نشده است و بستگی به فاکتورهایی مانند نوع کسب و کار، دفتر محل کار و ... دارد. تنها موردی که در این روش اهمیت دارد این است که حداقل 2 فرد باید به صورت شریکی سهام داران شرکت ثبت شده باشند که یکی از آنها باید چینی باشد.

گروه مهاجرتی ادیسه در یافتن شریک چینی کمک خواهد کرد .
مراحل کار
متقاضی در ابتدا با ویزای توریستی یک ماهه L وارد کشور چین می شود و بعد از ارائه مدارک لازمه جهت ثبت شرکت و انجام معاینات پزشکی به ایران بر می گردد. بعد از گذشت زمانی بین 2 تا 4 ماه دعوت نامه ای برای متقاضی ارسال می شود. با این دعوت نامه، متقاضی با ویزای 6 ماهه به کشور چین برگشته و در ماه آخر اقامت (ماه ششم) اقامت فرد برای 1 سال تمدید می شود. از آن زمان به بعد، اقامت فرد با ادامه فعالیت اقتصادی و پرداخت مالیات های مشخصی سالانه تمدید می شود.

+ نوشته شده در  پنجشنبه دوم بهمن 1393ساعت 10:14  توسط سارا  | 

سرمایه گذاری مانیتوبا

برای واجد شرایط شدن در این گروه، شما باید قبلا از مانیتوبا بازدیدی کرده باشید و قصد داشته باشید یک کسب و کار در استان تثبیت کنید؛ همچنين شما باید:
• دارای حداقل 350 هزار دلار کانادا، دارایی خالص شخصی باشيد.
• سرمایه‌‌گذاری حاصل از دارایی‌های فردی شما باید حداقل 150 هزار دلار کانادا باشد.
• نشان دهيد که دارای حداقل 3 سال سابقه تجارت یا مدیریت ارشد در یک شرکت موفق بوده‌ايد.
• مبلغ 100 هزار دلار کانادا به عنوان ودیعه به دولت مانیتوبا پرداخت کنيد.
• حداقل امتیاز 60 در سیستم امتیازبندی (Adaptability Matrix) کسب نمایید. (سیستم امتیازبندی)

+ نوشته شده در  چهارشنبه یکم بهمن 1393ساعت 9:47  توسط سارا  | 

سرمایه گذاری کبک

این برنامه مهاجرتی از تاریخ 19 ژانویه تا 20 مارس سال 2015، پرونده جدید با ظرفیت 1750 مورد اخذ خواهد کرد.

شرایط متقاضی :
1. دارا بودن حداقل دارایی به میزان 1.600.000 دلار كانادا. (این دارایی می تواند به صورت ملك، سهام، پول نقد و ... باشد)
2. داشتن حداقل ۲ سال سابقه مدیریت و یا سهام داری عمده در یک بنگاه اقتصادی در 5 سال گذشته.
3. پرداخت مبلغ ۱۸۰ هزار دلار كانادا یا سپردن مبلغ ۸۰۰ هزار دلار كانادا بدون بهره به مدت 5 سال به استان.

• دارایی های قابل ارزیابی می تواند شامل دارایی های همسر متقاضی نیز باشد.
نکات مهم:
1. اگر سرمایه گذار، بتواند سطح دانش زبان فرانسه خود را در حد متوسط پیشرفته (B2) برساند، حتی پس از تكمیل ظرفیت هم می تواند پرونده خود را ارسال كند.
2. هزینه قانونی برای متقاضی اصلی ، 10106  هزار دلار می باشد.

+ نوشته شده در  چهارشنبه یکم بهمن 1393ساعت 9:45  توسط سارا  | 

نیروی متخصص نوااسکوشیا

این برنامه مهاجرتی از تاریخ اول ژانویه سال 2015 پرونده جدید اخذ می کند.

 

براي منتخب شدن در اين استان، متقاضي بايد شرايط زير را دارا باشد:
در سيستم امتيازبندي اين استان، حداقل امتياز 67 را كسب نمايد.
در برنامه Express Entry كانديد شده باشد.
در ليست مشاغل مورد نياز استان، حداقل يك سال سابقه كار داشته باشد.
متقاضيان بعد از كانديد شدن در برنامه Express Entry، می توانند براي كسب 600 امتياز، از اين استان درخواست جداگانه اي مبني بر منتخب شدن ارسال نمايند.

+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و نهم دی 1393ساعت 9:51  توسط سارا  | 

مهارت های مورد نیاز کارفرمایان کانادایی در برنامه Express Entry کدام ها هستند؟

سایت کاریابی Workopolis چندی پیش آگهی ‌های استخدامی را که در طول سال ۲۰۱۴ منتشر شده‌ اند را بررسی کرد تا نقاط مشترک نیازهای کارفرمایان کانادایی را پیدا کند.

آنها در گزارشی، 12 مهارتی را معرفی‌ کرده ‌اند که برای کارفرمایان در حوزه ‌های کاری مختلف اهمیت داشته است؛ یعنی این 12 مهارت جدا از تخصص اصلی شما به حساب می ‌آیند و با هر کدام که آشنا باشید، باعث می ‌شود شانس استخدامتان بالاتر برود.
همان ‌طور که می ‌بینید مهم‌ ترین مهارتی که کارفرمایان کانادایی به دنبال آن هستند (و کمتر هم می‌ یابند) دو زبانه بودن است.
به گزارش Workopolis دو زبانه بودن واقعا باعث بالا رفتن احتمال استخدام در کانادا می ‌شود. البته حواستان باشد که منظور از این زبان‌ ها فارسی و انگلیسی نیستند. در کانادا آشنایی با زبان ‌های فرانسه و انگلیسی باعث می‌ شود که دو زبانه به حساب بیایید.
حالا چقدر با این دو زبان آشنا باشیم کافیست؟ شما باید بتوانید انگلیسی و فرانسه در حد روان صحبت کنید و بتوانید به این دو زبان بنویسید.
مهم ‌ترین مهارت‌ هایی که برای استخدام در کانادا نیاز دارید عبارتند از:
•    دو زبانه بودن
•    Quality Assurance یا QA به معنای آشنایی با روش ‌های تضمین کیفیت در کارخانه
•    (SQL) یا زبان ساختارمند پرسش‌ ها
•    پشتیبانی فنی
•    توسعه نرم ‌افزار
•    جاوا اسکریپت (زبان برنامه‌ نویسی)
•    مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)
•    لینوکس (هسته سیستم‌ عامل‌ های شبه یونیکس)
•    آماده‌ سازی غذا Food Preparation
•    زبان HTML
•    سیستم عامل یونیکس
•    طراحی تجربه کاربری (User Experience Design) یا UX

+ نوشته شده در  شنبه بیست و هفتم دی 1393ساعت 9:49  توسط سارا  | 

مطالب قدیمی‌تر